O NAMA

NC Stenjevec nalazi se na površini od 2000 četvornih metara u srcu poslovne zone zapad u Zagrebu (kod stare Samoborske iza Stenjevačke crkve prema Zagrebačkoj aveniji), gdje vas očekuju potpuno opremljeni malonogometni tereni izgrađeni po najstrožim i najsuvremenijim standardima. Mali nogomet se igra u najsuvremenijoj zračnoj dvorani koju je talijanska kompanija Poletti projektirala da održava točno određenu vlagu i temperature te uvjete idealne za nogometnu igru.

Ne sumnjamo da ćete se igrajući mali nogomet kod nas osjećati sjajno i uživati sa svojim prijateljima i kolegama. U proljeće i ljeto igra se vani također na travnatoj podlozi, na igralištima omeđenim visokom ogradom i reflektorima.

UDOBNOST

Za vašu potpunu udobnost osigurali smo četiri moderno uređene svlačionice s 20 tuševa koje će se pobrinuti da se osjećate svježe prije i nakon odigravanja svake utakmice. Naše osoblje sa zadovoljstvom će voditi računa o tome da se Vi i vaša momčad u svakom trenutku boravka u Nogometnom centru Stenjevec osjećate ugodno.

Kontakt

MARKETING

Uz sve naše primarne usluge nudimo i usluge oglašavanja unutar i izvan prostora dvorane gdje se nalaze prostori predviđeni za oglase.

Osigurajte sebi i vašoj kompaniji primijećenost na vidljivom mjestu unutar ili izvan (uz samu ulicu) centra gdje svaki tjedan dolazi više od 5.000 korisnika centra, veliki broj poduzeća, managera, obrtnika i ostalih nogometnih prijatelja i rekreativaca.

Kontakt

U kompleksu NC Stenjevec nalaze se sportski club house u kojem se možete odmoriti nakon igranja uz osvježavajuća pića i sendviče i u kojem možete pratiti sve najnovije sportske događaje na našim plazmama te kako igraju vaši prijatelji i kolege, budući da staklena stjenka iz caffe-a pruža pogled na nogometne terene.